Craciun-pentru-toti's profile image - click for profile

Teodor Dragan's Fundraiser:

Craciun Bucuresti 2011

Teodor's Photo

BENEFITING:

Teodor Dragan

THE STORY:

Dragii mei,

Stiu ca au trecut anii, am terminat facultatea, am facut si mastere, cel putin unii dintre noi, ceilalti, mai destepti, si-au gasit joburi si tot asa. Presupun ca toti aveti o sursa de venit cat de cat stabila, si "indestulatoare" - cel putin asta sper.

Anyway, suntem pe 12 noiembrie, la fix 7 saptamani distanta de Ajunul Craciunului. Sper ca sarbatorile sa le puteti petrece alaturi de cei dragi, fara sa va faceti griji legate de "ziua de maine".

Acum o sa va rog sa va ganditit la acele familii nevoiase din Romania care s-ar poate ca nu-si permit sa se bucure de sarbatori ca noi si familiile noastre. Ganditi-va la copiii care vor primi de Craciun o ciocolata si aia cumparata din bani imprumutati. Copii care poarta aceleasi haine, ramase mici, de ani de zile.

Craciunul asta I want to make a difference, cat de mica. Si sunt convins ca o parte din voi doriti acelasi lucru. De aceea va rog sa ma ajutati sa ofer unor familii nevoiase "a helping hand".

Daca vreti sa participati in aceasta self-created charitable action(not in the least original) nu trebuie decat sa save up 200 de RON. Cred ca suma asta este o suma realista, pe care puteti sa o economisiti in 7 saptamani. Nu puteti atat de mult, atunci fine, donati atat cat puteti.

Eu o sa ma ocup de tot: o sa gasesc cui sa donam, ce sa cumparam, some shopping etc. Daca vreti sa ma ajutati... chiar va rog. Nu vreti sa strangem banii impreuna, bine: va spun cam ce ar trebui cumparat and you go buy it yourselves. And on the 24th of December mergem impreuna(sau separat, sau nici nu trebuie sa veniti daca nu vreti) si vom darui pachetele create.

Repet, stiu ca nu este o idee inovatoare/originala. Gestul nostru nu o sa faca o diferenta uriasa in status quo-ul societatii romane, dar o sa faca o diferenta pentru familiile, copiii pe care ii vom ajuta.

If you want to join, just let me know. :)

Cu drag,

Teo

PS: nu ma intrebati ce dracu am patit, e o chestie care mi-a venit de cateva luni. I want to help others. PERIOD

$0

MONEY RAISED
  •  
  •  
  •  

Fundraise for this Campaign

The Team: $0 TOTAL RAISED SO FAR

JOIN THE TEAM

Want to help Fundraise or Volunteer for this amazing Fundraiser? Join the Team

Donor Comments

Teodor is working on selecting a charity so you can support Craciun Bucuresti 2011.